Oink
Възможност за добавяне на цени в Oink

Възможност за добавяне на цени в Oink

Имаме удоволствието да Ви информираме, че за всички собственици на бизнеси в Oink е добавена нова опция, чрез която можете да добавяте своите цени за продукти, услуги, абонаменти, оферти, менюта за ресторанти и много други.

В Бизнес Панела на всеки, в раздел "моят бизнес" ще намерите нов "таб", чрез който можете да добавите вашите артикули, които ще са видими във вашата публична страница за всички.

 

След анализ на желанията на нашите потребители и бизнес партньори, разработихме тази опция, която ще ви позволи да предоставите в приятен за вашите клиенти вид информация за вашето ценообразуване. Опцията е напълно безплатна!

 

Новата функционалност има интуитивен интерфейс, чрез който можете да добавите вашите артикули в предложени от нас категории или да създадете ваши собствени. Имате възможност да правите подредба на категориите и артикулите чрез завлачване, както и да скривате и изтривате тези, които вече не са актуални. Не на последно място обърнете внимание, че имате възможност да предоставите вашите цени в различен изглед на вашите клиенти в зависимост от предпочитанията Ви.

 

Можете да избирате между два изгледа:

  • Графичен - Графичния ценоразпис се визуализира заедно с качените от вас снимки за всеки артикул / услуга. Ако сте добавили снимки към вашите артикули или услуги и искате да се виждат, то използвайте графичния изглед.
  • Компактен - Компактния ценоразпис е семпло визуализиране без снимки и цветове. Ако не използвате снимки и искате вашия ценоразпис да бъде в по-стегнат вид, то използвайте компактния изглед.

Експериментирайте и преценете кой вариант подхожда най-добре на вашите предпочитания.

 

Очаквайте много нови неща в близко бъдеще в Oink!

 

Примерен изглед на бизнес в Oink

X FIT CLUB

Категории

Събития

покажи всички

Други статии

Общи условия

Политика за поверителностОбщи условияБисквитки
© 2024 Oink.bg. Всички права запазени