Oink

За нас

Oink.bg е платформа предназначена да улеснява намирането на най-добрите бизнеси около теб, да предоставя лесна комуникация и възможност за обратна връзка. Ние сме твой доверен партньор в намирането и предлагането на качествени бизнеси.

Ако търсиш добър ресторант в който да хапнеш вкусна храна, СПА хотел с красива гледка и качествено обслужване

или просто да напазаруваш в най-близкия магазин, Oink винаги е насреща, за да ти помогне да направиш най-добрия избор.

При нас можеш да откриеш не само информация за бизнеси, но и реални отзиви от активни потребители. Ние поддържаме отворена и прозрачна общност от хора, които споделят своето мнение и опит, за да помогнат и на другите да правят информиран избор. Всички отзиви се модерират, за да гарантираме достоверността и качеството на информацията предоставена от нашите потребители. Достъпната чат комуникация прави връзката между бизнес и клиент още по-лесна и удобна.

Ние също така предлагаме възможност за промотиране на вашия бизнес, което ще помогне да достигнете до по-голям брой клиенти и да увеличите онлайн присъствието си. Нашата мисия е да бъдем водещата платформа за откриване на места и бизнеси във вашето населено място, като предоставяме на потребителите висококачествена информация, интуитивен интерфейс и възможност за споделяне на мнения. Ние работим усърдно, за да поддържаме нашата платформа актуална и полезна за всички потребители.

Oink.bg е собственост на "Оинк ООД", една от водещите платформи за бизнес информация в България. Oink.bg е създадена в края на 2022г. и за едва няколко месеца натрупа голяма популярност и доволни партньори.

Общи условия

Политика за поверителностОбщи условияБисквитки
© 2024 Oink.bg. Всички права запазени