Oink
Спорт и развлечение в София. Какво да правим в София през лятото?

Спорт и развлечение в София. Какво да правим в София през лятото?

Лятото в София предлага множество възможности за спортуване и забавление на открито. Без значение дали сте спортен ентусиаст, който търси предизвикателства, или просто искате да се забавлявате и останете активни през горещите месеци, градът предлага разнообразие от възможности за вас.

 

За любителите на физическите активности, София разполага с множество природни паркове, градински центрове и открити площадки, където можете да тренирате или да играете спортни игри. Можете да се запътите към Борисовата градина или Южния парк, където ще намерите писти за бягане, велосипедни алеи, тенис кортове, баскетболни и футболни игрища. Тези места са идеални за релаксация и физическа активност на открито.

 

Ако сте любител на водните спортове, можете да се насладите на кану-каяк или уиндсърфинг в някой от язовирите и езерата в близост до града. Някои от тях предлагат и възможност за къмпинг и пикник, което прави преживяването още по-забавно и разнообразно.

 

Развлечения в София през лятото

 

боулинг

 

Лятото в София предлага безброй възможности за забавления и развлечения за всеки вкус и предпочитания. Независимо дали сте местен или турист, има много интересни неща, които можете да правите през този период на годината. От вълнуващи културни събития до приятни разходки в столичните паркове.

 

София, с нейната богата история и култура предлага изобилие от музеи, галерии и исторически забележителности. Културните събития в София през лятото също не трябва да бъдат пропуснати. Различни музикални фестивали, концерти на открито, театрални представления и кино прожекции се провеждат в града. Това е перфектната възможност да се насладите на живата музика и изкуство под открито небе.

 

Кои са местата, които да посетим в София през летния сезон?

 

Ако търсите история и култура, София е изпълнена с места, които ще ви впечатлят. Александър Невски притежава впечатляваща архитектура и история. Националната художествена галерия предлага богата колекция от изкуства, от български и европейски художници. За феновете на природата, Борисовата градина и Витоша планина предлагат прекрасни възможности за открити разходки и активности на свеж въздух. В следващите редове ще акцентираме на няколко страхотни места, които задължително трябва да посетите:

 

Джой Стейшън

 

Joy Station е ултрамодерен парти център, който обединява най-голямата боулинг зала в България и клуб, чиито технически параметри и размер на сцената са комплимент за всяка световна звезда. Обектът е разположен на 2 нива и е с площ от над 5000 кв. м. Боулинг залата разполага с 20 модерни писти с американско оборудване, атрактивно осветление и привлича спортисти от цял свят. 

 

В Joy Station можете да играете билярд, джаги, да се забавлявате с различни видеоигри и да завършите деня си с наелектризиращ концерт, стендъп или театър. На ниво 1, където се намира клубът, има просторна тераса и градина с детска площадка за най-малките клиенти.

 

Фитнеси Пулс

 

Pulse е най-голямата и успешна верига фитнес клубове в България. Със своите 8 поредни годишни награди за най-добър фитнес клуб, 17 ултрамодерни локации, над 120 висококвалифицирани треньори и десетки хиляди клубни членове, Pulse е не просто фитнес зала, а категоричен лидер във фитнес и уелнес индустрията.

 

Но нека оставим цифрите настрана - отидете и опитайте! То ще се превърне в начин на живот, защото е забавно, полезно и смислено.

 

Виктория СПА

 

Верига центрове Виктория СПА е създадена през 2005 година и вече над 18 години защитава своето име с качество на услугите и професионално отношение към своите клиенти. СПА центровете са ситуирани в София, Велинград, Банско, Слънчев Бряг и Свети Влас.

 

Обектите са много луксозно оборудвани с турски бани, сауни, парни бани, вътрешни басейни, козметични и фризьорски салони, руски бани, солни сауни, витаминни барове, ВИП спа апартаменти, романтично джакузи за двама, солариуми, а наскоро във Виктория Спа - Велинград отвори врати и нов балнеологичен център. Менюто на Виктория Спа наброява над 150 различни спа процедури и ритуали, а списъкът им се увеличава с всяка изминала година.

 

Фънтопия

 

Funtopia е страхотна детска зона, изпълнена с надуваеми съоръжения, зони за ролеви игри, сумо костюми, шоу програми, игри, зона за деца под 5 години, семейни дейности и работилници! 

 

Посетителите ще се радват да се срещнат с Ти Рекс Тери и неговите приятели по време на събитието. Предлага се страхотен ден за разходка на много разумна цена! Всяка Funtopia е допълнена с вкусна храна и независими търговски щандове, които предлагат уникален подарък за вкъщи.

 

Galaxy Bowling Club

 

Боулингът е една от най-популярните и забавни игри, която предоставя възможност за забавление и конкуренция сред приятели и семейство. Това е спорт и развлечение, което се играе в закрити спортни комплекси, наречени боулинг зали. Тежките топки, шумът на падащите кегли и атмосферата на състезание правят боулинга идеален избор за хора от всички възрасти и нива на опит. Всичко това може да откриете в Galaxy Bowling Club.

 

Аквапарк Възраждане

 

Аквапарк "Възраждане" е разположен в парк "Възраждане" и се простира на повече от 6600 кв. м и е в непосредствена близост до парковата зона, която е съответно 17677 кв. м. Местоположението му е в централната част на българската столица и е лесно достъпен с обществен транспорт - в близост има метростанция, както и автобусни и тролейбусни спирки. В парка има два платени паркинга.

 

Комплексът предлага следните услуги: закрит плувен басейн, сауна парк (парна баня, финландска и инфрачервена сауна), зала за релакс с атриум, стаи за сухи и мокри масажи, тангенторна вана, солна стая, кафене, 5 открити басейна, 8 пързалки, открит бар и зона за шезлонги с чадъри и шатри.

 

Трамплинен център Джъст Плейс

 

Трамплинен център Джъст Плейс е най-доброто място за забавно прекарване на времето с приятели. В него може да откриете атракциони и занимания като “скачане с борд и ски”, “скачане с колело”, “басейн с меки кубчета”, “high performance батут” и “тенис на маса”.

 

Локацията на обекта е удобно, има бърз достъп до нея с обществен транспорт, голям паркинг, цените са изгодни и доброто прекарване е гарантирано.  

 

3 Key Rooms - "DETECTIVE" and "MaTRICK" Escape Games

 

Ескейп стаите са иновативно и популярно развлечение, което предизвиква интелекта, логическото мислене и екипния дух на играчите. Това е интерактивна игра, където участниците са затворени в тематично обзаведена стая и имат ограничено време да решат загадките, намерят скрити обекти и открият път към освобождението.

 

Концепцията на ескейп стаята е базирана на сценарий, който предоставя играчите в ролята на герои в една приключенска история. За да успеят да избягат, играчите трябва да работят заедно, да комбинират своите умения и да разгадаят различни пъзели и загадки. Всяко разтваряне на катинар, откритие на код или намерен ключ отваря нови врати и разкрива нови предизвикателства. Всичко това може да откриете в 3 Key Rooms - "DETECTIVE" and "MaTRICK" Escape Games. 

 

Спортен клуб НЕО

 

Спортен клуб НЕО е фитнес клуб от ново поколение, който съчетава малка и уютна квадратура, високо интензивни групови занимания, повече функционални тренировки и най-актуалните тенденции във фитнес индустрията.

 

В него може да намериш ново кътче за NEO FIT, където да можеш да спортуваш, да поддържаш страхотна форма и да премахнеш ежедневния стрес, а това е ключът към по-пълноценен и щастлив живот.

 

Latin Force Dance Studio

 

Latin Force Dance Studio е една от най-големите танцови школи в България! То предлага различни танцови стилове и занимания както за деца, така и за възрастни - салса, бачата, ча-ча, кизомба, зук, спортни танци, суинг, аржентинско танго, класически балет, съвременен танц, хип-хоп, модерни танци, български народни танци, коремни танци, индийски танци, Tribal Fusion, американски трибал, пилатес, стречинг, каланетика, зумба, Strong Nation, табата, таекуондо, капоейра, въздушна йога.

 

При тях можете да използвате следните услуги - групови уроци, индивидуални уроци, хореографии за специални поводи, шоу програми и анимации за събития, музикални миксове. Танцово студио Latin Force разполага с осем зали на три различни локации.

 

Какви други развлечения може да намерите в Oink?

 

аквапарк

 

В Oink.bg има безброй развлечения и активности, които може да откриете. Независимо дали сте любител на културата, спорта, гурме изживяванията или нощния живот, големите градове предлагат разнообразие от възможности за забавление. Ето няколко идеи: театри и кина, клубове и партита, картинг писти, винен туризъм, народни танци, спортни танци, бойни спортове и много други.

 

Категории

Събития

покажи всички

Други статии

Общи условия

Политика за поверителностОбщи условияБисквитки
© 2024 Oink.bg. Всички права запазени