Oink
Oink.bg - Тук сме за теб!

Oink.bg - Тук сме за теб!

От началото на месец декември имаме огромното удоволствие да се похвалим, че нашата платформа Oink.bg е вече достъпна и напълно функционална за всички, но нека се върнем малко назад и да обясним какво е Oink и каква е нашата мисия.

 

Какво е Oink?

 

Oink.bg е бизнес ориентирана платформа и социална мрежа, която има за цел да свързва бизнеси и доставчици на услуги с техните клиенти. Чрез модерна визия и набор от инструменти всеки използващ платформата може лесно да се ориентира и да открие това от което има нужда. Ако си търсите добър ресторант за хапване, салон за красота с много доволни клиенти, автосервиз на когото можете да се доверите и още стотици различни направления, то в Oink всичко това е напълно безплатно и достъпно за всички вас.

Нашата цел е платформата да се утвърди като надежден източник на информация, която да направи връзката между бизнес и клиент лесна, приятна и удобна.

Oink е подходящо място както за големи бизнеси, които искат да са в контакт със своите клиенти, така и за малки бизнеси и хора извършващи професионални услуги като професия (бизнес) или в свободното си време (частни).

 

Кой стои зад Oink?

 

Ние сме малка startup компания със седалище в гр. Пловдив, основана от хора със сходни интереси и над 10 годишен опит. Общата ни идея за полезна платформа ни събра и държи мотивирани да развием идеята ни в нещо голямо и значимо.

 

Какво са отзивите и защо са важни?

 

Отзивите (ревютата) са инструмент, намиращ се на всяка бизнес страница, който дава възможност на всеки един от вас да напише мнението си относно бизнеса или услугата която е използвал. Всеки отзив който би помогнал на другите след вас да направят по-добър избор е изключително важен - снимки с изключително вкусна и добре аранжирана храна или голяма опашка която ви е накарала да чакате с часове. Ние приветстваме всеки който има желание да сподели личното си мнение с останалите,  независимо дали е положително или отрицателно, за да може да помогне на общността да намери най-качествените услуги от които се интересува.

 

Потвърден бизнес

 

Всеки новосъздаден или съществуващ бизнес в Oink може да премине верификационен процес. Това дава правото на собственик, служител или официален представител на бизнеса да управлява съдържанието, да отговаря на отзиви, да използва чат комуникация и др. Потвърдените бизнеси са бизнеси зад които стои човек, който ги управлява и отговаря на вашите запитвания. Преминаването на верификационен процес отнема не повече от минута и е напълно безплатно след като веднъж създадете профил в Oink.bg.

 

Платформата разполага и с още много други интересни и полезни функционалности които ще надграждаме и разясняваме всекидневно. Надяваме се с ваша помощ да успеем да изградим едно голямо Oink общество което си помага взаимно в мисията да намираме лесно най-качествените услуги на пазара, да даваме градивна обратна връзка на бизнесите или просто да ги похвалим.

 

Ние сме отворени към идеи, предложения, критики или похвали. Ако имате желание да споделите нещо с нас, не се колебайте да ни драснете в контактната форма на сайта. Ще ви отговорим при първа възможност.

Категории

Събития

покажи всички

Други статии

Общи условия

Политика за поверителностОбщи условияБисквитки
© 2024 Oink.bg. Всички права запазени