Oink
Oink с участие в "Сайт на годината"

Oink с участие в "Сайт на годината"

На 24 май се даде старт на тазгодишното издание на престижния уеб конкурс "Сайт на годината". Това е шестото издание на конкурса, който предизвиква създатели на уебсайтове и приложения, собственици и професионалисти, които работят усърдно в изграждането на своя дигитален облик. През тази година участниците в конкурса ще бъдат оценявани от жури разделено в две категории - 40-членно жури от доказани специалисти в дигиталната сфера и младежко жури. Ролята на младежкото жури в този конкурс е от съществено значение както за финалното оценяване на участниците, така и за прецизиране на трендовете в търсенето и използването на уебсайтовете от подрастващото поколение потребители.

 

Организатор на традиционния конкурс е Фондация за активно развитие на уеб в България.

Участниците ще могат да избират измежду 14 категории в която да се съревновават. Всеки проект ще се преглежда и оценява от поне 10-15 специалисти, като наред с професионалното жури, публиката от близо 8 хиляди човека ще има своя глас в определяне на победителите. Конкурсът ще се проведе в рамките 5 месеца като в него ще вземат участие около 200 проекта. Финалната церемония за връчване на статуетките и грамотите ще се проведе през месец ноември.

 

За разработчиците и собственици подобно участие е важно, защото могат да получат детайлен анализ на своя продукт както и градивна обратна връзка. Това дава възможност да се наредите сред най-забележителните уебсайтове проекти в конкурса.

 

В конкурса имат право да участват проекти на всякакви езици, стига те да са създадени в България, като организаторите насърчават участниците към използване на българската кирилица.

 

Участие на Oink в конкурса “Сайт на годината”

 

С радост съобщаваме, че Oink, като нова платформа, ще вземе участие за първи път в тазгодишния престижен конкурс "Сайт на годината" в категорията "Сайт на startup или малка фирма". Въпреки че сме онлайн от няколко месеца, ние вярваме, че сме постигнали значителен напредък и сме изградили уеб платформа, която заслужава да бъде разпозната и оценена.

 

Един от ключовите ни фокуси е да изградим услуга, която предлага изключително удобно и интерактивно изживяване на потребителите. Нашата цел е да предоставим платформа която да работи в полза на бизнеса в България с множество функционалности, които улесняват работата му, както и за потребителите на които даваме възможност да правят информирани решения при избора си.

 

Участието на Oink в конкурса "Сайт на годината" представлява също възможност да получим обратна връзка от експертното жури. Тя ще бъде от изключителна полза за нас, като нова платформа, за да можем да надградим и развием нашите предоставяни услуги на още по-добро ниво. Вярваме, че ще се представим достойно и ще бъдем в състояние да докажем, че Oink заслужава място сред иновативните и успешни уебсайтове на стартиращи фирми в България.

Категории

Събития

покажи всички

Други статии

Общи условия

Политика за поверителностОбщи условияБисквитки
© 2024 Oink.bg. Всички права запазени