Oink
Най-добрите плажни заведения на българското Черноморие

Най-добрите плажни заведения на българското Черноморие

България предлага богат избор от ресторанти и барове по Черноморието. Туристите са добре дошли да опитат уникалната традиционна българска кухня, но ако предпочитат интернационална кухня, не бива да се притесняват, защото България предлага и голямо разнообразие от международни храни и напитки. 

 

Бирарии, пицарии, местни кръчми, италиански ресторанти, мексикански ресторанти и китайски ресторанти са само част от местата, където можете да се насладите на своя обяд или вечеря. Разбира се, горещо ви препоръчваме да опитате и българската кухня и вина. Българската кухня е вкусна, пикантна и разнообразна, като обикновено върви добре с добро вино. 

 

Развлечения на българското Черноморие

 

 

Слънчево, красиво и обгърнато от сините води на Черно море, българското Черноморие е перфектното място за отмора и разпускане. Тази морска перла на Балканите привлича хиляди туристи от цял ​​свят със своите неповторими плажове, културни забележителности и богата история. На обширния му плажен бряг се простира мрежа от уютни курорти и традиционни градове, които предлагат разнообразни възможности за забавление и отдих.

 

От анимиращите барове на плажовете до уютните ресторанти с традиционни български специалитети, Черноморието предлага пъстро разнообразие от заведения, които да задоволят всякакви вкусове и предпочитания. С изкушаваща гама от морски дарове и свежи продукти, кулинарните аромати на региона ще ви пренесат в свят на кулинарни наслади и удоволствие.

 

Но Черноморието не предлага само наслади за сетивата. Богатото културно и историческо наследство на региона привлича любителите на историята и културата, като предлага възможност за разглеждане на древни градове, музеи и архитектурни забележителности.

 

В нощните часове, живописните пристанища и приморски градчета оживяват с магическа атмосфера, като баровете и дискотеките предлагат веселие и забавление до зори.

 

Кои са най-добрите заведения на плажа?

 

бар на плажа

 

Някои от най-добрите заведения, които може да се посетите по българското Черноморие са Playa Dirty и Sahara Beach Bar в Созопол, Cuba Libre Bar в Приморско, Sea House By Makalali в Царево, Сакса Бийч в Бургас, Kikki Beach в Слънчев бряг, Пунта Кана във Варна, Mojito Beach Style в Златни пясъци, Vanilla Beach Bar и Бар Ботики в Св. Св. Констатин и Елена.

 

Playa Dirty, Созопол

 

Playa Dirty e най-добрият плажен бар на Градина и района на Созопол. Невероятни коктейли, почти всяка вечер DJ парти или жива музика. Приятно е за парти както през деня, така и през нощта. През делничните дни е спокойно, но през уикендите е трудно без резервация. Персоналът е млад, услужлив и дружелюбен. Можете да отидете там с кола, има голям паркинг. Напитките са наистина добри.

 

Cuba Libre Bar, Приморско

 

Cuba Libre Bar се намира в южната част на българското Черноморие - Приморско. Той е един от най-добрите барове в района. Известен е със страхотните си класически и авторски коктейли. Задължително място за посещаване ако търсите модерна музика и купон до сутринта.

 

Sahara Beach Bar, Созопол

 

SAHARA Beach Bar & Restaurant се намира в къмпинг Каваците Созопол. Капацитетът му е 120 места и е един от ресторантите в района на Созопол, които предлагат няколко вида кухня: българска, европейска, средиземноморска, стекхаус, както и други услуги и екстри като Wi Fi, паркинг, плащане с карта, огромна градина и много парти събития. Мястото е отлично за организиране на събития като рождени дни, сватби, фирмени партита, частни партита и други.

 

Sea House By Makalali, Царево

 

Sea House By Makalali е заведение в Царево, в което човек може да хапне вкусно, да изпие чаша хубаво вино, да се наслади на гледката към морето и да плати по-малко, отколкото в повечето заведения в района. Уют, хубава музика и страхотна екзотична атмосфера ще изненадат всеки кулинарен ценител.

 

Сакса Бийч, Бургас

 

SAXA BEACH & Food court се намира на централния плаж в Бургас и предлага разнообразна интернационална храна, която може да похапнеш на пясъка, на някоя от масите или просто да вземеш за вкъщи. През деня може да се насладиш на плаж с всички удобства - шатри, шезлонги, пуфове, а всяка вечер има страхотни партита. В Сакса Бийч може да организирате моминско парти, рождени дни и въобще да отбележите специалния си повод.

 

Kikki Beach, Слънчев бряг

 

Кикки Бийч е топ парти локация за всички, които обичат морските забавления. Намира се на най-красивия плаж по българското Черноморие - Слънчев Бряг. В него може да откриете басейни, джакузита, удобни шезлонги, уютни сепарета с форма на мида за романтични двойки до просторни сенчести тенти и павилиони за по-големи групи от хора. Всяка вечер купонът е гарантиран с най-добрите dj-и и музикални изпълнители.

 

Пунта Кана, Варна

 

Какво му трябва на човек? Чудесен чист плаж, синьо море, вкусно меню, изгодни шезлонги и чадъри, добро обслужване. Всичко това може да го намерите в коктейл-бар Пунта Кана във Варна.

 

Mojito Beach Style, Златни пясъци

 

Mojito Beach Style е най-горещият парти бар в Златни пясъци. Силна музика, изключителна атмосфера и неспиращ купон, само за истински парти ценители. Барът предлага най-добрите коктейли в района. Мястото е с класическата визия на “летен морски бар” и има симпатично сламено покривче. 

 

Vanilla Beach Bar, Св. св. Константин и Елена

 

Плажен бар Vanilla Beach Bar разполага със собствен плаж. Изключително подходящо място за почивка през деня и няколко коктейла вечерта. Всяка вечер има различни стилове музика и тематични партита от следните жанрове: deep house, lounge, клубна, евъргрийн, латино музика, ретро, R&B, поп, гръцка музика, хаус и рок.

 

Moonlight Bar & Restaurant, Варна

 

Moonlight Bar & Restaurant се намира на крайбрежната алея във Варна и едно най-известните заведения с жива музика и лайф участия почти всяка вечер през летния период. В него ще намерите освен вкусна храна, термален басейн 40°C и изключителна атмосфера, и стендъп комедии и черни партита. Мястото е подходящо за момински, ергенски или фирмени партита, банкети или семейни тържества. Перфектна комбинация от спокоен дневен релакс и парти нощен живот. 

 

Какви други барове и ресторанти на морето може да намерите в Oink?

 

дискотека на плажа

 

Независимо дали търсите спокойствие и релаксация на морския бряг или желаете да откриете нови културни и гурме преживявания, българското Черноморие е перфектното място за вашето следващо незабравимо пътешествие. Оставете се да бъдете завладени от съчетанието от красота и уникалност, които този регион предлага, и се насладете на безгрижните дни и нощи на брега на Черно море. Може да намерите и други топ барове и ресторанти в Oink.bg.

 

Категории

Събития

покажи всички

Други статии

Общи условия

Политика за поверителностОбщи условияБисквитки
© 2024 Oink.bg. Всички права запазени