Oink
Кои коледни базари в България си заслужава да посетиш през 2023?

Кои коледни базари в България си заслужава да посетиш през 2023?

Обичаш ли Коледните празници? Та кой не ги обича! Независимо на каква възраст си, Коледните празници винаги носят еуфория и приповдигнато настроение във всички нас. Това е един специален месец в годината в който не можеш да останеш равнодушен. Малките вълшебства са навсякъде около нас. Те са усмивките на хората, добрите каузи, дребните жестове. Очите ни блестят от отражението на хилядите светлинки изпълнили магазини, улици, офиси и домове, а аромата на горещ шоколад, канела, портокал и греяно вино са на всеки ъгъл.

 

 

Препоръчваме ти няколко интересни предложения за коледни базари, които си заслужава да посетиш.

 

Немски Коледен Базар - София
Организаторите на този базар наистина са се постарали да организират нещо страхотно, за да не скучаеш дори за миг. Тематични коледни магазинчета, апетитна храна и хубава музика те очакват всеки ден до 22 декември. И тъй като няма да е истински коледно ако няма Дядо Коледа, всеки ден от 18:00 часа те очаква самия Дядо Коледа който ще посреща децата. Запознай се с цялата програма на събитието.

 

Продължава: До 22 декември
Намира се на пл. „Александър Батенберг“

Културен календар https://fb.me/e/1cnpHMsA9


София Christmas Fest - София

Организацията на Коледния базар пред НДК е страхотна. Можеш да намерите място за сядане, отоплителни уреди за по-студените дни, вкусни неща за хапване и пийване.  Децата наистина ще се зарадват на наличния карусел който ще донесе много усмивки и емоции.

 

Продължава: До 17 декември
Намира се пред НДК

Събитие https://fb.me/e/1sUukeWAA

 

Коледен парк, Славейков - София

Коледни емоции и настроение, жива музика със сцена на открито. Разнообразна културна програма, арт работилница и още много други ще допринесат за страхотно изживяване на този коледен базар на площад "Славейков"

 

Продължава: До 31 декември
Намира се на площад "Славейков"

 

Коледен Базар "Капана" - Пловдив

Ето нещо специално и за всички пловдивчани и гости на града. От "Kapana Fest" са се постарали и тази година да организират Коледен Базар "Капана". Цели 12 дни в сърцето на града те очаква една истинска коледна приказка.
Малките посетители ще имат възможност да се снимат със Снежанка и Дядо Коледа, а за възрастните организаторите са се постарали да осигурят вкусни напитки, и лакомства. Не пропускайте!

 

Продължава: От 15 До 26 декември
Намира се срещу часовника на Пощата

 

Коледен Базар - Варна

За поредна година мястото е напълно преобразено, изпълнено с коледен дух и настроение. Разгледай дървените павилиончета от които можеш да си купиш храна, напитки, коледни украси и играчки. Организаторите са се включили в социалната кауза "Купи мече, стопли дете". Всеки посетител може да закупи плюшено мече в едно от павилиончетата като средствата ще бъдат дарени в подкрепа на центровете за настаняване от семеен тип към комплекс за социални услуги за деца и младежи - гр. Варна.

 

Продължава: До 27 декември
Намира се зад цветния пазар на "Чаталджа"

 

Коледен Базар - Бургас

Посетителите на този коледен базар в морския град ще могат да се насладят на специални щандове с ръчно направени сувенири, коледни подаръци, домашно приготвени коледни сладки и греяно вино. Прекрасна украса и светлинни ефекти ще впечатлят вас и вашите малчугани. Струва си!

 

Продължава: До 27 декември
Намира се на площад „Тройката“

Категории

Събития

покажи всички

Други статии

Общи условия

Политика за поверителностОбщи условияБисквитки
© 2024 Oink.bg. Всички права запазени